top of page
f35a0c56_124 Thomas Buttenschon --- Photo Morten Rygaard All CopyrightsDSC_1884-1.jpg
MOLEN INVITERER TIL ENDNU EN SUCCES MED THOMAS BUTTENSCHØN 

Lørdag d. 5. august 2022 kl. 19 inviterer Molen endnu engang den forrygende Thomas Buttenschøn til Hundested.

Han underholder som aldrig før med sit forrygende nye show. Dybden i hans tekster, hans finurlige indslag og store smil, gør at man går derfra beriget helt ind i sjælen.

 

Kom og oplev, eller gense ham i eksklusiv optræden på Hundested Havn.

Der vil blive sat scene op foran restauranten. 

Fri entre, og alle er velkomne.

Thomas er i løbet af de seneste år gået fra at være Danmarks gladeste solskinstroubadur, med søde sange om kærlighed og gul sne, til for alvor at have fået noget på hjerte.

 

Thomas Buttenschøn, manden der har ordet i sin magt, både når han synger og når han taler, skriver sange der kalder på at blive lyttet til. Han er underfundig, fænomenal og for nogle sågar genial.

 

Han har siden 2006 hvor det hele for alvor startede, udgivet 12 albums og haft store hits, Fantastiske Mandag, Smukkere end Smuk, Dårlig Sex og mange flere og alligevel overrasker han igen og igen, ved at blive bedre med årene. I 2020 lavede han sommerens hit "Alt Er Godt" sammen med Chief 1 og i 2021 overraskede han, da de sammen optrådte til Dansk Melodi Grand Prix.

 

Thomas Buttenschøn tager sit publikum med på en rejse, hvor han gennem sine hverdagsfortællinger, sjove anekdoter og store budskaber, kombineret med hans fantastiske musik, drager folk helt ind i deres følelsers vold. Der vil både blive grint og grædt og Thomas formår om nogen, at skabe rum for, at det hele er okay.

 

Vi gælder os til en dejlig sommerkoncert på Molen.

bottom of page