Sangskatten-2021-Hundested-SoMe.jpg
MOLEN INVITERER TIL FÆLLESSANGKONCERT MED SANGSKATTEN PÅ KULTURKAJEN

Lørdag d. 28. august kl. 20 inviterer Molen i samarbejde med Havfruen og Halsnæs Bryghus til Fællessang på Kulturkajen.

Sangskatten inviterer alle, der har lyst til at fællessynge med til dette hyggelige fællessangsarrangement, som foregår ude i det fri på Kulturkajen i Hundested Havn.

Der er fri entre, og alle er velkomne.

Du kan tilmelde dig begivenheden på Facebook her

 

SYNG DIG IND I FÆLLESSKABET

Sangskatten vil udforske, opdatere og lege med hvad der sker, når vi synger sammen. Vi rejser Danmark tyndt for at styrke værdien af fællessang. Over tre dage i Nord- og Vestsjælland i slut august vil vi synge på tværs af generationer, høj som lav, på arbejdspladser, skoler og i naturen. Vi skal inspirere til at løfte fællesangen ind i vores samtid, sikre at den vokser og fremover også fortæller historier om det Danmark, vi oplever i dag. 

OM SANGSKATTEN

Sangskatten udspringer fra spillestedet Vega i København, som begyndte at lave fællessangskoncerter i 2015 og siden da har sat koncerter op i hele landet.

Se her hvordan det så ud sidst vi afholdte fællessang i vores egen sal, Store Vega i København:

https://www.youtube.com/watch?v=rp2sYAh5GCY&ab_channel=VEGAcph

 

Sangskatten er støttet af Nordea-fonden. 

Læs mere på Sangskatten.com 

Den danske sangskat betyder noget for, hvordan vi oplever vores samtid og vores fælles historie. Når vi synger sammen, oplever vi en helt særlig glæde, vi finder en social samhørighed og danner et fællesskab på tværs af forskelligheder. Derfor har spillestedet VEGA taget fællessangen til sig og med støtte fra Nordea-fonden bringer vi fællessang til hver en krog i Danmark. 

Sammen med et topmotiveret husorkester og en bunke sanghæfter vil vi synge sange fra den danske sangskat - både de nye og de gamle. Arrangementet er helt gratis, og Sangskatten leverer både musik og sanghæfter, så kom og syng med lørdag d. 28. august kl. 20 på vidunderlige Hundested havn. 

Vi synger naturligvis efter alle kunstens corona-regler. Det vil sige med god afstand til hinanden og efter gældende restriktioner. Hvis du er syg eller viser symptomer, så bliv hjemme.