top of page
Molen_Solnedgang.jpg

VINKORT

Restaurant Molens drikkekort byder på klassiske, velsmagende druer og bobler. Særskilt kort til øl, cocktails, vand og kaffe/te findes i restauranten.

• BOBLER •

 

PROSECCO, EXTRA DRY

Val d’Oca, Italien

En lækker mousserende vin med en flot klar, gul farve og en frisk, blød og frugtig smag samt en lang og frugtagtig eftersmag.

Kr. 349,- / 1 glas kr. 75,-

 

CAVA SEMI SECO

Duc de Foix, Spanien

En lækker mousserende vin med en flot lys farve og delikat duft af blomster og fersken. Den har en frisk, frugtig og sødlig smag.

Kr. 298,- / 1 glas kr. 65,-

 

CAVA BRUT ROSADO

Duc de Foix, Spanien

En mousserende rosé med en flot pink farve og en delikat duft af friske frugter og blomster. Frisk, og samtidig fyldig og frugtig smag med vedvarende eftersmag.

Kr. 298,- / 1 glas kr. 65,-

• HVIDVINE •

GRILLO

Vezzani, Sicilien

En flot hvidvin med lys strågul farve, delikat duft af tropiske frugter og hvide blomster, frisk, rund og harmonisk frugtsmag samt en lang og behagelig eftersmag

Kr. 298,- / 1 glas kr. 65,-

 

PINOT GRIGIO

Santa Sofia, Garda

En virkelig elegant hvidvin med intens gulgylden farve og en delikat duft af modne frugter og honning. Tør, blød og frisk smag samt en lang og behagelig eftersmag

Kr. 329,- / 1 glas kr. 70,-

 

CHARDONNEY

American Wings, Californien

Chardonnay og Trebbiano. En letdrikkelig hvidvin med frisk frugtduft. Sprød og forfriskende frugtsmag med god syre samt en blid og behagelig eftersmag

Kr. 349,- / 1 glas kr. 75,-

 

 

• ROSÉVINE •

 

TEMPRANILLO ROSÉ

Heradad Graula, Spanien

Tempranillo. Intens duft af kirsebær og jordbær med noter af tropiske frugter. Frisk og velafbalanceret frugtsmag samt en lang og behagelig eftersmag. Forfriskende og letdrikkelig. 

Kr. 298,- / 1 glas kr. 65,-

 

TEMPRANILLO ROSÉ

Mesta, Spanien

Smuk, lys jordbærrød farve. Intens og frisk frugtduft med noter af blomster. Vinen er dejlig koncentreret, men samtidig let og elegant med god frugt og velafbalanceret syre.

Kr. 329,- / 1 glas 70,-

 

CÔTES DU RHÔNE ROSÉ

Ferraton Père & Fils, Rhône, Frankrig

Grenache, Syrah og Cinsault. En lækker rosévin med flot, klar og intens lyserød farve. Delikat duft af hindbær og ribs med en blød, rund og utrolig frisk og frugtagtig smag. 

Kr. 349,- / 1 glas 75,-

 

• RØDVINE •


PINOT NOIR

Villa Molino, Veneto

100% Pinot Noir. Frugtig duft af sorte kirsebær og chokolade med noter af krydderier og vanilje. Elegant og blød smag med tilpas syreindhold samt behagelig eftersmag med et strejf af mandel

Kr. 298,- / 1 glas 65,-

 

ZINFANDEL 

American Wings, Californien

En rigtig amerikansk ”Zin” - akkurat som Zinfandel fra Californien skal se ud og smage. Skøn frugtsmag af sorte kirsebær og mørk chokolade med diskrete hint af peber og lakrids. 

Kr. 329,- / 1 glas 70,-BORDEAUX

Haut-Médoc, Comte de Baulieu, Frankrig

En blanding af Merlot og Carbenet Franc. Udtryksfuld duft af mørke bær og violer. Smagen er kødfuld og silkeblød med masser af finesse og elegance.

Kr. 349,- / 1 glas 75,-

 

• ALKOHOLFRIE VINE •

 

SPARKLING

Light Live, Tyskland

Alkoholfrit mix af Müller-Thurgau, Weisburgunder, Kerner og Silvaner. Den har en dejlig frugtig duft af æbler og citrusfrugter samt en fin frugtsmag med en behagelig frugtig sødme. 

Kr. 280,-

 

CHARDONNAY

Cero, USA

Skøn og forfriskende alkoholfri hvidvin med flot klar farve: Delikat og frisk duft samt en velafbalanceret, lækker og autentisk frugtsmag med et strejf af citrus. En vin med flot karakter. 

Kr. 298,-

 

ROSÉ

Cero, USA

I modsætning til mange andre alkoholfri produkter, som ofte er tilsat meget sukker, så vil Cero-vinene gerne bevare den vinøse del i videst muligt omfang. Dels for at sikre den vinmæssige oplevelse, dels for at lave et reelt alternativ til vin på bordet i ethvert hjem. En elegant rosévin med flot farve, delikat frugtduft samt frisk, lækker og autentisk smag. 

Kr. 298,-

 

ZINFANDEL

Cero, USA

Cero-vinene destilleres ved ca. 30 °C. Det gode ved denne metode er, at de ikke-flygtige bestanddele af vinen, f.eks. mineraler, syrer, fenoler, sukker og vitaminer bliver bevaret. Dvs. at både vinenes smag og karakter i høj grad bibeholdes. Flot dybrød farve og delikat, frisk og let krydret duft. Lækker og autentisk frugtsmag med noter af blommer samt fuldmodne sorte og røde bær.

Kr. 298,-

 

 

• DESSERTVINE •

MOSCATEL, BLUE  
Pineau des Charentes, Frankrig

100% Moscatel. Intens og kompleks duft af rosenblade, jasmin og hvide frugter som fersken og abrikos. Rund og silkeblød smag med en behagelig sødme og friskhed.

Kr. 298,- / 1 glas kr. 65,-

 

10 YEAR OLD TAWNY PORT

Taylor’s Douro, Portugal

En utrolig elegant 10 års portvin med delikat og intens duft af modne frugter, chokolade og egetræ. Den har en blød og rund frugtsmag samt en lang og behagelig eftersmag.

1 glas kr. 75,-

 

 

GRATIS ISVAND

Ved køb af 1/1 flaske vin medfølger der 1 gratis kande isvand.

 

 

SE VORES MENUKORT HER

 

Oplysninger om allergener fås ved henvendelse til personalet.​

Vi tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer.

MOLEN HUNDESTED

 

ÅBNINGSTIDER

Torsdag til søndag

 

KONTAKT

Tlf.: +45 9195 7539

Mail: info@molenhundested.dk

ADRESSE

Nordre Beddingsvej 19

3390 Hundested

© 2021 MOLEN HUNDESTED  •  COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK  •  PERSONDATAPOLITIK  •  KONTROLRAPPORT

  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle
  • TripAdvisor - Hvid Circle
bottom of page