Molen_Solnedgang.jpg

DRIKKEKORT

Restaurant Molens drikkekort byder på klassiske, velsmagende druer og bobler. Særskilt kort til øl, cocktails, vand og kaffe/te findes i restauranten.

• BOBLER •

 

PROSECCO, EXTRA DRY

Val d’Oca, Italien

En lækker mousserende vin med en flot klar, gul farve og en frisk, blød og frugtig smag samt en lang og frugtagtig eftersmag.

Kr. 315,- / 1 glas kr. 70,-

 

CAVA SEMI SECO

Duc de Foix, Spanien

En lækker mousserende vin med en flot lys farve og delikat duft af blomster og fersken. Den har en frisk, frugtig og sødlig smag.

Kr. 280,- / 1 glas kr. 65,-

 

CAVA BRUT ROSADO

Duc de Foix, Spanien

En mousserende rosé med en flot pink farve og en delikat duft af friske frugter og blomster. Frisk, og samtidig fyldig og frugtig smag med vedvarende eftersmag.

Kr. 280,-

 

• CHAMPAGNE •

 

CHAMPAGNE TRADITION BRUT

Jean Pernet, Frankrig

45% Pinot Noir, 40% Chardonnay og 15% Pinot Meunier. Lækker og elegant perlende mousse og frisk smag med noter af æbler, pære og nødder. Meget charmerende.

Kr. 798,-

 

CHAMPAGNE PRESTIGE GRAND CRU, Blanc de Blancs

Jean Pernet, Frankrig

100% Chardonnay. Fra sølle 1 hektar Grand Cru-marker laves der årligt blot 6.000 flasker af denne flotte Champagne. Smagen er utrolig frisk med noter af citrus og hvide blomster.

Kr. 998,-

 

 

• HVIDVINE •

 

ITALIEN

 

GRILLO

Vezzani, Sicilien

En flot hvidvin med lys strågul farve, delikat duft af tropiske frugter og hvide blomster, frisk, rund og harmonisk frugtsmag samt en lang og behagelig eftersmag

Kr. 280,- / 1 glas kr. 65,-

 

“Den hvide Amarone”, MARANI BIANCO VERONESE

Sartori Veneto

En virkelig elegant hvidvin med intens gulgylden farve og en delikat duft af modne frugter og honning. Tør, blød og frisk smag samt en lang og behagelig eftersmag

Kr. 315,-

 

BIANCO TOSCANA

Valoroso, Toscana

Chardonnay og Trebbiano. En letdrikkelig hvidvin med frisk frugtduft. Sprød og forfriskende frugtsmag med god syre samt en blid og behagelig eftersmag

Magnum 150cl kr. 500,- 

 

 

SPANIEN 

ALBARIÑO

Los Amantes, Galicien

100% Albariño. Den godt koncentrerede og let sødmefyldte frugt i smagen balanceres af en så fast syre, at vinen egentlig ikke forekommer sød. Ikke for tør, ikke for sød. 

Kr. 325,-
 


ØSTRIG 

GRÜNER VELTLINER

Tegernseerhof, Wachau

100% Grüner Veltliner. En kompleks og klassisk Grüner Veltliner med en delikat og mineralsk duft. Fin og elegant frugtsmag samt en blid og behagelig eftersmag. 

Kr. 325,-

 

 

FRANKRIG


RIESLING ORGANIC

Rieflé, Alsace

100% Riesling. En elegant Alsace-repræsentant med delikat og frugtig duft med et strejf af blomster, ananas og citrusfrugt. Pragtfuld frisk og tør druesmag samt velafbalanceret eftersmag. 

398,-

 

SANCERRE

Mathieu & Benoit Fleuriet, Loire

100% Sauvignon Blanc. En elegant og terroirtro vin med en indsmigrende duft af hyldeblomst, citrus, hvide blomster, mineralitet og nyslået græs. Imponerende harmonisk smag med både fedme, koncentration og en balancegivende sprød syre. 

598,-

 

CHABLIS

J. Moreau & Fils, Bourgogne

100% Chardonnay. En flot medaljevinder med klar gylden farve. Cremet og delikat duft med elegante noter af eksotiske frugter. Kompleks, frisk og sprød smag af citrusfrugter og mandler. En virkelig god og klassisk Chablis. 

448,-

 

BOURGOGNE CHARDONNAY

Nicolas Potel, Bourgogne

100% Chardonnay. Yderst delikat duft af hvide frugter og blomster med et strejf af citrus. Smagen er frisk og elegant med noter af frisk citrus og vanilje. En flot og ren hvidvin for vinkenderen, men samtidig en god intro-vin til folk, der vil udforske Bourgogne-stilen. 

Kr. 398,- / 1 glas kr. 95,-

 

 

CHILE 

SAUVIGNON BLANC

Los Tilos, Central Valley

Sauvignon Blanc. Vinens friske og liflige egenskaber findes i den lange og vedvarende smag. Kompleks duft af grapefrugt, nektariner og fersken samt en krydret eftersmag. 

280,-

 

 

AUSTRALIEN 

VIOGNIER, The Y Series

Yalumba, South Australia

100% Viognier. En medaljevindende Viognier - uden fadlagring - som ligger i den friske og lettere ende af Viognier-skalaen. Skøn duft af hvide blomster, kaprifolium, ingefær og krydderier. Smagen er cremet og silkeblød med god fylde og kompleksitet. Vinen er veganer-venlig. 

Kr. 348,-

 

 

• ROSÉVINE •

 

TEMPRANILLO ROSÉ

Mesta, Bodegas Fontana, Castile, Spanien

Tempranillo. Lys jordbærrød farve med en intens og frisk frugtduft med noter af blomster. Dejlig koncentreret, men samtidig let og elegant frugtsmag med god og velafbalanceret syre. 

Kr. 280,- / 1 glas kr. 65,-

 

COST'É ROSÉ

Castello Banfi, Toscana, Italien

Sangiovese. En meget forfriskende “Toscaner” med flot lyserød farve og delikat duft af røde bær og citrus. Den har vundet flere medaljer og point med sin friske og skønne frugtsmag. 

Kr. 398,-

 

CÔTES DU RHÔNE ROSÉ

Ferraton Père & Fils, Rhône, Frankrig

Grenache, Syrah og Cinsault. En lækker rosévin med flot, klar og intens lyserød farve. Delikat duft af hindbær og ribs med en blød, rund og utrolig frisk og frugtagtig smag. 

Kr. 325,-

 

PROVENCE ROSÉ

Coteaux d’Aix, Villa Aix, Provence, Frankrig

Grenache, Cinsault og Syrah. En rund, liflig, velafbalanceret og harmonisk rosévin. Vinen har en smuk lyserød farve med nuancer af løgskal, som man kender det fra en klassisk Provence rosé. Duft og smag byder på noter af forårsblomster og frugt. 

Kr. 358,-

 

 

• RØDVINE •

 

ITALIEN 

PINOT NOIR, PROVINCIA DI PAVIA I.G.T.

Villa Molino, Veneto

100% Pinot Noir. Frugtig duft af sorte kirsebær og chokolade med noter af krydderier og vanilje. Elegant og blød smag med tilpas syreindhold samt behagelig eftersmag med et strejf af mandel

Kr. 280,- / 1 glas 65,-

 

VALPOLICELLA RIPASSO SUPERIORE 

Santa Sofia, Veneto

70% Corvina, 25% Rondinella og 5% Molinara. En utrolig flot Ripasso med en intens mørk rubinrød farve og elegant duft med noter af krydderier. Harmonisk, fyldig og frugtig smag

Kr. 398,- / 1 glas 95,-

 

BARBERA D'ALBA, LA GEMELLA D.O.C.

Viberti Giovanni, Piemonte

100% Barbera. Dyb rubinrød farve og delikat frugtduft med noter af blåbær og kirsebær. Fyldig og saftig frugtsmag med en god syre samt en lang og behagelig eftersmag

Kr. 398,-

 

ROSSO TOSCANA

Valoroso, Toscana

Sangiovese, Montepulciano og Cabernet Sauvignon. Frisk duft af modne frugter. Rund og blød frugtsmag efterfulgt af en behagelig eftersmag. Let at nyde.

Magnum 150cl kr. 500,-

 

 

FRANKRIG 

CÔTES-DU-RHÔNE VILLAGES

Ferraton Père & Fils, Rhône

Grenache, Syrah, Mourvèdre og Carignan. En flot vin med intens, dyb granatrød farve. Frisk og indbydende duft af brombær og solbær med fyldig og blød smag

Kr. 325,-

 

RULLY ROUGE

Nicolas Potel, Bourgogne

100% Pinot Noir. Vinen har lagt 12 måneder på egetræ. Yderst behagelig duft af røde bær som f.eks. hindbær. Smagen er frisk, men samtidig fyldig og forførende med masser af frugt

Kr. 398,-

 

 

SPANIEN 

RIBERA DEL DUERO

Los Cantos de Torremilanos, Ribera del Duero D.O.

80% Tempranillo, 15% Cabernet Sauvignon og 5% Merlot, lagret ca. 1 år på egetræsfade. Smagen er frisk, fyldig og silkeblød med noter af mørke og røde bær, krydderier og lakrids. 

Kr. 378,-

 

 

CALIFORNIA, USA 

ZINFANDEL

Alameda, Californien

En rigtig amerikansk ”Zin” - akkurat som Zinfandel fra Californien skal se ud og smage. Skøn frugtsmag af sorte kirsebær og mørk chokolade med diskrete hint af peber og lakrids. 

Kr. 325,-

 

 

• ALKOHOLFRIE VINE •

 

SPARKLING

Light Live, Tyskland

Alkoholfrit mix af Müller-Thurgau, Weisburgunder, Kerner og Silvaner. Den har en dejlig frugtig duft af æbler og citrusfrugter samt en fin frugtsmag med en behagelig frugtig sødme. 

Kr. 280,-

 

CHARDONNAY

Cero, USA

Skøn og forfriskende alkoholfri hvidvin med flot klar farve: Delikat og frisk duft samt en velafbalanceret, lækker og autentisk frugtsmag med et strejf af citrus. En vin med flot karakter. 

Kr. 280,-

 

ROSÉ

Cero, USA

I modsætning til mange andre alkoholfri produkter, som ofte er tilsat meget sukker, så vil Cero-vinene gerne bevare den vinøse del i videst muligt omfang. Dels for at sikre den vinmæssige oplevelse, dels for at lave et reelt alternativ til vin på bordet i ethvert hjem. En elegant rosévin med flot farve, delikat frugtduft samt frisk, lækker og autentisk smag. 

Kr. 280,-

 

ZINFANDEL

Cero, USA

Cero-vinene destilleres ved ca. 30 °C. Det gode ved denne metode er, at de ikke-flygtige bestanddele af vinen, f.eks. mineraler, syrer, fenoler, sukker og vitaminer bliver bevaret. Dvs. at både vinenes smag og karakter i høj grad bibeholdes. Flot dybrød farve og delikat, frisk og let krydret duft. Lækker og autentisk frugtsmag med noter af blommer samt fuldmodne sorte og røde bær.

Kr. 280,-

 

 

• DESSERTVINE •

 

ROSA REGALE, BRACHETTO

Castello Banfi, Piemonte, Italien

100% Brachetto d’Acqui. En let mousserende dessertvin med en intens og frugtig duft. Blød, frisk og sød smag af bær og mandler samt en god, vedvarende eftersmag. 

Kr. 425,-

 

MOSCATEL, BLUE  
Pineau des Charentes, Frankrig

100% Moscatel. Intens og kompleks duft af rosenblade, jasmin og hvide frugter som fersken og abrikos. Rund og silkeblød smag med en behagelig sødme og friskhed.

Kr. 280,- / 1 glas kr. 50,-

 

SAUTERNES A.O.C.

Réserve Carlier, Bordeaux, Frankrig

100% Semillon-druer. Det er en flot vin med gylden farve og en delikat duft af honning, abrikos, mango og eksotiske frugter. Imponerende rund og blød, sødlig frugtsmag. 

Kr. 598,-

 

10 YEAR OLD TAWNY PORT

Taylor’s Douro, Portugal

En utrolig elegant 10 års portvin med delikat og intens duft af modne frugter, chokolade og egetræ. Den har en blød og rund frugtsmag samt en lang og behagelig eftersmag.

Kr. 598,- / 1 glas kr. 50,-

 

 

GRATIS ISVAND

Ved køb af 1/1 flaske vin medfølger der 1 gratis kande isvand.

 

 

SE VORES MENUKORT HER

 

Oplysninger om allergener fås ved henvendelse til personalet.​

Vi tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer.